Abiant Lycurgus
06-03-2017 20:25 uur

Beste Volleybal vereniging,

Wij van Abaint Lycurgus hebben alle verenigingen uit de 3 noordelijke provincies een prachtig aanbod gedaan voor de wedstrijd van zondag 19 maart tegen Seesing Personeel Orion.
Het wonderlijke is dat er geen enkel e-mailadres van jullie te vinden is.
Mochten jullie de uitnodiging alsnog willen ontvangen dan krijgen wij graag een e-mailadres in ons bezit.
Met Sportieve groet,
Abiant Lycurgus
Office@lycurgus.nl

volleyconcept
18-12-2015 13:26 uur

15 nieuwe uitgewerkte volleybaltrainingen in PDF-formaat !

Op vraag van onze klanten verschijnen 15 nieuwe trainingen (22-36) in PDF-formaat.

BEKIJK DE DEMOTRAINING 5 VIA DEZE LINK : http://volleyconcept.eu/nl/demo/

Nieuw : u kan deze trainingen ook afdrukken !

Jeroen
14-05-2014 14:21 uur

Lindy, je kunt de voorzitter bellen voor eventuele vragen. Telefoonnummer staat op de site.

Lindy
30-04-2014 17:28 uur

Hallo,

Hebben jullie ook een e-mail adres? Ik zou graag meer willen weten over het recreanten team.

Groeten Lindy

Tyfoon DS1
06-03-2012 21:55 uur

Hallo Nivoc,
ik zou jullie graag willen mailen over het verplaatsen van een wedstrijd.
Telefonisch kan ik het wedstrijdsecretariaat niet bereiken.
Ik hoop snel een reactie te krijgen.
Met vriendelijke groet,
Nicole Mencke
Secretariaat VC TYfoon
secretariaat@vctyfoon.nl

Geef je deze week nog op: Café Koster Krotontoernooi
02-03-2012 14:41 uur

Beste volleyballer,
Zondag 11 maart wordt het Café Koster Krotontoernooi georganiseerd! Van 11-17 uur in de Heshal op de Aclo in Groningen. Er wordt gespeeld op verschillende niveau’s. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per team.

Je kunt je opgeven door uiterlijk maandag 5 maart aanstaande teamnaam, niveau, vereniging en contactgegevens te mailen naar accie@kroton.nl.
Interesse? Geef je snel op via accie@kroton.nl !

Hajraa Buitentoernooi
01-02-2012 11:52 uur

Hallo allemaal,
Dit jaar zal alweer voor de 34e keer het Hajraa Buitentoernooi, het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa, plaatsvinden. Net als anders belooft het ook dit jaar weer een topweekend te worden! Het TU/e terrein zal vrijdag 15 juni t/m zondag 17 juni getransformeerd worden in een heus volleybal-, camping- en feestterrein. Op zaterdag en zondag zal er een spannende strijd worden gestreden tussen de teams, die op verschillende niveaus (van recreanten tot divisie), tegen elkaar spelen! Ook zullen er mooie wedstrijden worden gespeeld tijdens het Nederlands Studenten Kampioenschap!
Net als alle andere jaren zijn er ook weer twee geweldige feesten, op de vrijdag- en zaterdagavond!
Zorg dat je er bij bent en schrijf je snel in op www.hajraabuitentoernooi.nl
s24

Gerrit Jan
24-01-2012 20:55 uur

Ik kan op de website geen informatie vinden over de speelhal en ook geen e-mail adres om dit te kunnen vragen / melden.

trijntje
23-01-2012 07:31 uur

hallo,na ff rond te hebben gekeken zie ik dat dat de recreanten totaal niet meer kloppen,er staan namen bij die allang eraf zijn!! hoe en naar wie kan ik dit mailen? groetjes trijntje

Competitie Manager
04-09-2011 00:42 uur

Beste volleyballers,

Met de komst van het nieuwe seizoen zijn er Competitie Managers aangemaakt voor alle Volleybal Competities in Nederland (van de 6e klasse t/m de A-League).

De Competitie Manager is een omgeving waar mensen in dezelfde Competitie met elkaar in contact kunnen komen. Je vindt er alle informatie met betrekking tot jouw eigen Competitie, zoals: de stand, het speelschema, routebeschrijvingen, wedstrijdverslagen, het gastenboek en fotoalbums. Tevens kun je er voorspellingen doen op je eigen wedstrijden.

Door het open karakter kun je zelf veel informatie/fotos over jouw team en je medespelers toevoegen. Hierdoor biedt de Zoek-functionaliteit de mogelijkheid om verenigingen, teams en spelers in Nederland te vinden.

De link is: http://volleybal.competitiemanager.net

Veel succes het komende seizoen