Mrt 01

Toernooi Mini's

De mini's spelen op zaterdag meestal 1 of meerdere wedstrijdjes in een sporthal in de nabije omgeving. De ontvangende vereniging organiseert dan dit toernooi. Zaterdag 07 maart a.s. is onze vereniging weer aan de beurt om een dergelijk toernooi in de Mondenhal te organiseren. Het toernooi begint om 9.00 uur en zal tegen +/- 13.00 uur afgelopen zijn. Uiteraard hebben wij deze dag veel vrijwilligers nodig (tellers, scheidsrechters, opzetten van de velden, enz.).

Bij deze dan ook een oproep aan de leden en ouders van de kinderen. Het spelletje is heel leuk en simpel. Er is voldoende informatie materiaal om je even in te verdiepen. Heb je belangstelling, meld je dan gauw aan bij Carla Neef of Ronald Davids.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen om onze mini's aan te moedigen !!!!