Nov 28

Sint en Piet in de sporthal

Vrijdag 28 november bracht Sinterklaas een bezoek aan onze volleyballende jeugd. Een aantal jeugdspelers doen verslag van deze bijzondere training.

Toen we de bal over het scherm moesten serveren, was zwarte piet in een keer achter het scherm. Want hij speelde de bal er steeds weer overheen. Toen kwam sinterklaas bij ons en we moesten zingen voor hem. En we moesten laten zien hoe goed wij speelden, zwartepiet telde steeds verkeerd. Toen telde hij ons en zei 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 10en1, 10en2, 10en3.


Toen zei sinterklaas haal er maar 10en3 op. Dus hij liep naar de deur en hij kreeg de deur niet open omdat hij trok. Toen hij met een doos terug kwam kreeg hij de deur weer niet open maar we hebben de deur open gedaan. Hij vertelde tegen sinterklaas eerst moest ik duwen dan moest ik weer trekken. En toen kregen wij een zak snoep. In iedere zak zat een chocoladeletter in. Toen hij de H oplas zei hij:"Wie heet er Harry??" En toen stak ik mijn vinger op. En later was het afgelopen.

Door: Lars

Hallo allemaal,

Op vrijdag 28 november hadden wij zoals elke vrijdag volleybaltraining van Hendrikus. We gingen eerst opwarmen door rondjes te lopen en toen moesten wij de opslag oefenen. Eerst steeds naar elkaar toe, maar toen kwamen er van die grote hoge schermen tussen, en moesten we daar overheen slaan. We waren heel druk bezig en ineens kwam er een zwarte piet achter het scherm vandaan. Toen moesten wij opslaan en ging hij de ballen vangen, maar dat viel niet mee. En ineens hoorden we iemand op de deur kloppen en kwam sinterklaas binnen. We gingen allemaal in een kringetje zitten en sinterklaas vroeg een paar kinderen of ze even iets voor wilden doen, om te zien hoe goed we al zijn. Jaqolien moest ook even volleyballen samen met Danniek. We vonden het allemaal heel erg leuk en toen sinterklaas weg ging kregen we allemaal een zak snoep mee naar huis.

Door: Chantal en Laura