Okt 10

Gastenboek

Het gastenboek is weer terug !!!!! Het gastenboek op de oude site had last van heel veel spam, deze stond vol met ongewenste berichten. Daarom is destijds het gastenboek offline gehaald. Om nu te voorkomen dat het nieuwe gastenboek ook vol komt te staan met ongewenste berichten, wordt er gebruik gemaakt van 'captcha's'.

Captcha's worden gebruikt om te voorkomen dat bots (welke automatisch berichten kunnen plaatsen in een gastenboek) diverse online diensten gebruiken. Captcha's verhinderen automatische deelname van bots aan online gastenboeken en automatische inschrijving voor gratis e-mailboxen (die dan kunnen worden gebruikt om spam te verzenden), en voorkomen dat bots spam versturen door de (niet herkende) afzender een captchatest te laten afleggen alvorens het e-mailbericht te verzenden of bericht in het gastenboek te plaatsen.
Voordat het bericht in het gastenboek geplaatst kan worden, wordt de gebruiker gevraagd de reeks letters, welke getoond worden in het plaatje, over te typen. Let hierbij wel op hoofd/kleine letters.

Neem zelf eens een kijkje in het gastenboek en laat een berichtje achter.